Gouden Guppy

Maak kans op de Gouden Guppy voor de beste peuter- & kleuterapp

Wat is de beste app voor peuters en kleuters van 0 tot en met 6 jaar? De Gouden Guppy is de Nederlandse vakjuryprijs voor de beste peuter- & kleuterapp (0-6 jaar). De Gouden Guppy is een initiatief van Mediawijzer.net om makers van goede en kwalitatieve content voor jonge kinderen te belonen. Van 2012 tot en met 2016 werd deze prijs uitgereikt onder de naam Media Ukkie Award.

Jonge kinderen weten thuis feilloos hun favoriete digitale prentenboek of app te vinden op smartphones en tablets. Jaarlijks komen er veel verschillende apps uit die jonge kinderen uitnodigen tot spel en ontwikkeling. Er zijn verschillende voorwaarden waar deze apps aan moeten voldoen om optimaal aan te sluiten op de ontwikkeling van jonge kinderen. Welke apps zijn aantrekkelijk, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, leggen een goede link tussen spel en werkelijkheid en bieden jonge kinderen optimaal de ruimte tot spelen en ontdekken?

Project insturen?

De inschrijving is geopend. Mediawijzer.net nodigt app-ontwikkelaars, uitgevers en mediamakers uit om apps in te sturen. Projecten kunnen via deze link ingestuurd worden tot en met 15 september 2017.

» Bekijk hier de uitgebreide oproep
» Lees hier meer informatie